Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed  |   | 

Reacties uitgeschakeld voor CARP ZWOLLE 2015

CARP ZWOLLE 2015

| Laatste nieuws | 11 november 2014

Foto van CARP ZWOLLE 2014

CARP ZWOLLE is voor de Nederlandse karpervisser dé kick off van het karperseizoen. De beurs is inmiddels zo groot en internationaal bekend, dat het belangrijk is dat de organisatie ook dit jaar weer in goede banen wordt geleid.

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op CARP ZWOLLE. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar zijn er weer een aantal toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing op hun expertisegebied te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!

Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens CARP ZWOLLE 2015 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken in de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

20.000 m² karpergeweld

CARP ZWOLLE is de grootste karperbeurs in Europa en jij kunt erbij zijn! Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear die je voor je hobby nodig hebt (of die gewoon leuk is om te hebben). Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen op 7 en 8 februari 2015 naar Zwolle voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.

CARP ZWOLLE:
Zaterdag 7 februari 2015 van 9 tot 17 uur en zondag 8 februari van 10 tot 16 uur.
Locatie: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4 Zwolle

Kijk voor meer informatie op: www.carpzwolle.nl

Geen trefwoorden

1092 keer bekeken, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Inloggen met FacebookGeen registratie nodig!

Aanmelden nieuwsbrief

E-mailadres:

Like ons op Facebook

Advertentie

Rubrieken

Share This