Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed  |   | 

Reacties uitgeschakeld voor Visbloggen, zo bekostig je je favoriete hobby

Visbloggen, zo bekostig je je favoriete hobby

| Laatste nieuws, visblogger | 26 januari 2015

Visbloggen Blog van Bauke

Visbloggen | Het zal u niet ontgaan, bloggen is Hot, inderdaad met hoofdletter H. Voor de mensen die niet weten wat bloggen is even een korte uitleg. Bloggen is in feite niets anders dan je leuke, inspirerende, vernieuwende, trotse, en/of vaak ook grappige verhaaltjes op je eigen website of dat van een ander zetten (gastblogger). Ook onder de sportvissers stijgt het aantal bloggers met de dag en dat is leuk! Want hoe leuk is het om leuke, inspirerende, vernieuwende, trotse, en/of vaak ook grappige verhaaltjes over je favoriete hobby te lezen! 

Visbloggen, waarom zou ik?

1) Egostrelend
Uiteraard kan ik alleen voor mezelf spreken, maar persoonlijk vind ik het een kick om te zien dat mijn blog resultaat oplevert. Neem nou mijn vorige blog ‘Een sportvissershart is niet van steen‘ over de gratis weggeef groep hengelsport spullen, die is in vijf dagen tijd meer dan tweehonderd keer bekeken (en misschien ook nog gelezen) maar het echte resultaat is natuurlijk meer leden voor deze geweldige groep. Dus mijn ego heeft weer een enorme oppoetsbeurt gehad.

2) Kennis overdracht
Veel blogs worden gebruikt om kennis over te dragen aan geïnteresseerden, zeker in de viswereld!

3) Bezoekers trekken naar je website
Inderdaad, de grootste zoekmachine is dol op unieke content, dus met mijn unieke verhaaltjes vindt Google mij net iets interessanter dan een ander. Zeker wanneer wekelijks een artikel geplaatst wordt die niet op andere websites te vinden is dan ga je in Google daardoor steeds beter gevonden worden en dat is voor nummer 4) weer heel interessant

4) Hobby bekostigen met bloggen
Mijn hobby bekostigen met bloggen? Juist ja, je hobby bekostigen met bloggen! Stel, je hebt een goedlopende blog, door je inspirerende verhalen krijg je veel bezoekers op je website, je schrijft wekelijks, of misschien wel meerdere keren per week een leuk verhaal dat lezers trekt dan kun je natuurlijk je website puur en alleen vullen met je verhaal, maar je kunt er ook een paar advertenties op plaatsen.

Zo bekostig je je hobby door te bloggen!

Allereerst heb je een goede domeinnaam en webhosting nodig. Via A-class Webhosting mogen wij 25% korting (met de kortingscode hengelsportplaats) geven op een hostingpakket (van € 36,25 per jaar voor € 27,18 per jaar inclusief BTW en gratis domeinnaam). Check hieronder of je domeinnaam beschikbaar is!

[php snippet=1]

Heb je het hostingpakket en de domeinnaam vastgelegd dan kun je automatisch WordPress installeren, ben je niet technisch? Geen probleem, met één mailtje regelt A-class Webhosting het gratis voor je.

Vervolgens kun je beginnen met bloggen over jouw favoriete hobby waarbij het natuurlijk de kunst is om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken en begin je met advertenties van Google Adsense te plaatsen op je website.

Wil je graag een blog starten? Maar heb je geen idee hoe je moet starten? Geen probleem, ik help je graag en gratis op weg met je eigen blog! Vul onderstaand je gegevens in en ik neem contact met je op.Kijk ook eens op de blog van Bouke! www.bouke-blog.nl

Visbloggen Blog van Bouke

 

 

 

 

   

2023 keer bekeken, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Inloggen met FacebookGeen registratie nodig!

Aanmelden nieuwsbrief

E-mailadres:

Like ons op Facebook

Advertentie

Rubrieken

Share This