Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed  |   | 

Tweedehands visspullen op Hengelsportplaats

Tweedehands visspullen kopen via hengelsportplaatsTweedehands Visspullen koop je gemakkelijk en snel op hengelsportplaats.nl, de marktplaats voor al je gebruikte hengelspullen. Hengelsportplaats.nl is de handelsplaats die zich alleen richt op de sportvisser en de hobbyvisser. Adverteren is geheel gratis en blijft ook gratis.

Tweedehands visspullen kopen

Tweedehands visspullen kun je eenvoudig en vertrouwd kopen op hengelsportplaats. Hengelsportplaats is de enige handelsplaats waar alléén nieuwe en tweedehands visspullen worden aangeboden en geen andere artikelen. Nederland en België tellen veel hengelsport-liefhebbers en uiteraard kunt u uw visspullen nieuw kopen, maar veel goede visspullen worden ook gebruikt aangeboden dus waarom zou u niet tweedehands visspullen aanschaffen tegen een veel lagere prijs dan de nieuwprijs.

Tweedehands visspullen verkopen

Naast particuliere aanbieders kent hengelsportplaats ook veel zakelijke aanbieders die afgeprijsde artikelen of tweedehands visspullen aanbieden. Ook deze zakelijke aanbieders kunnen gratis adverteren met gratis website vermelding, wat ook de SEO ten goede komt.

Uw gegevens zijn veilig

Adverteert u op hengelsportplaats.nl, dan adverteert u veilig. Uiteraard is het mogelijk uw e-mailadres te vermelden in een advertentie, maar kopers kunnen ook eenvoudig een reactie via de website versturen zonder dat u uw e-mailadres in de advertentietekst zet. Op deze manier bent u er zeker van dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw e-mailadres.

Gemakkelijk inloggen met Facebook

Gemak dient de mens en zeker wanneer u regelmatig koopt of verkoopt. Hebt u een Facebook account? Dan hoeft u zich niet eens te registreren! Met één druk op de knop kunt u inloggen en zijn uw naam en e-mailadres bekend bij Hengelsportplaats.nl. Hengelsportplaats.nl heeft niet de bevoegdheid om berichten namens u te plaatsen of om uw vriendenlijst in te zien, uw gegevens mogen alléén gebruikt worden van Facebook om in te loggen en verder niets.

Geen Facebook? Geen probleem!

Hebt u geen Facebook of wilt u geen gebruik maken van Facebook om uw tweedehands visspullen te verkopen? Geen probleem, dan kunt u zich registreren met uw e-mailadres en gebruikersnaam en ontvangt u een wachtwoord in uw e-mailbox.

Hebt u vragen of opmerkingen over Hengelsportplaats? Schroom dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst!

 

 

Inloggen met FacebookGeen registratie nodig!

Like ons op Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

E-mailadres:

Advertentie

Share This